Sluiting en feestdagen

Hoe kan ik al mijn berichten in één klik pauzeren als ik op vakantie ben?

Alexandra GONCALVES avatar
Geschreven door Alexandra GONCALVES
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De rubriek "Sluiting en feestdagen" van uw handelaarsruimte is een zeer nuttige en gebruiksvriendelijke functie:

• Zo kunt u uw publicaties handhaven als u op een feestdag open blijft

• Als u op vakantie gaat, kunt u met één klik al uw advertenties pauzeren voor de duur van uw sluiting! ✨

Dit is hoe het werkt:

📅 Feestdagen

Bent u open op feestdagen?

🔴 Standaard worden tijdens vakanties de dagaankondigingen niet gepubliceerd

✅ Dus als u op een feestdag open blijft, moet u dat in uw agenda aangeven zodat uw terugkerende advertenties op die dag worden gepubliceerd:

• Ga naar de rubriek "Sluiting en feestdagen",

• Kies de betreffende feestdag en klik vervolgens op "het bedrijf is open", als volgt:

🕓 Opgelet: als u op een feestdag open bent maar uw openingsuren veranderen, ga dan naar de details van uw advertentie om uw ophaaltijden aan te passen zodat uw klanten de deur niet gesloten vinden wanneer ze hun mandje komen ophalen!

🌴 De sluitingsperioden

Omdat we allemaal een vakantie verdienen!

Met uitzondering van feestdagen, als uw bedrijf gesloten is voor een hele dag of een bepaalde periode, geef dit dan aan in uw agenda, zodat uw terugkerende advertenties worden gepauzeerd en uw manden niet worden gepubliceerd. 🙏

⬇️ Te volgen stappen:

• Ga naar je "Sluiting en vakantie" sectie.

• Klik op "Voeg een periode toe", of op de dag van uw keuze in de kalender

• Kies het type sluiting: "een dag" voor een eenmalige sluiting, of "een periode" voor een reeks dagen

• Kies uw sluitingsdata

• Vink het vakje aan om ons toe te staan uw advertenties automatisch te deactiveren op die dagen

• Valideer, en dat is het !

• Uw terugkerende advertenties zullen tijdens deze periode worden gepauzeerd en automatisch opnieuw worden gepubliceerd wanneer u terugkeert. Zo handig!