Sparen
Regels
Hoe Sparenregels te configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om loyaliteitsregels te configureren, gaat u naar ‘Sparen’ en selecteert u ‘Regels’ in het dropdownmenu.

Selecteer ‘Nieuwe regel’. U kunt hier een vooraf ingestelde regel selecteren als u dat wilt. Kies uit happy hour, grote uitgaven belonen, punten vermenigvuldigen voor trouwe gasten, transacties afronden, of maak uw eigen regel vanaf nul.

Om uw eigen regel te maken, selecteert u ‘Begin helemaal opnieuw’ en drukt u op ‘Regel maken en doorgaan’.

Om uw eigen regel te beginnen maken, klikt u op ‘Filtergroep’ en selecteert u de criteria waarop u de regel wilt baseren, zoals een contactattribuut zoals een niveau. U kunt filters maken op basis van een winkel, datum, contact of dag en tijd.

Nadat u uw criteria hebt geselecteerd, klikt u op ‘Ga verder’.

De placeholderwaarde is om 0 credits toe te voegen aan de loyaliteitstransactie. Om dit te bewerken, klikt u op het paarse plusteken.

U kunt vervolgens een vast aantal, een optelling, een afronding of een vermenigvuldiging selecteren, samen met uw waarde.

Als u klaar bent met configureren, klikt u op ‘Activeer de regel en sluit af’. Uw loyaliteitsregel is nu actief! Om een andere regel toe te voegen, klikt u eenvoudig op ‘Nieuwe regel’ en herhaalt u het proces.