Sparen
Niveaus
Hoe loyaliteitsniveaus te configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om loyaliteitsniveaus in te stellen of te wijzigen, navigeert u naar ‘Sparen’ in uw dashboard en selecteert u ‘Niveaus’ in het dropdownmenu.

Eenmaal op de pagina voor niveaus, selecteert u de knop ‘Nieuw niveau’ en begint u met het configureren van de naam, beschrijving en afbeelding van het niveau. Zorg ervoor dat u altijd eerst het hoogste niveau configureert.

Klik vervolgens op ‘Ga verder’ en selecteer uw voorwaarden. Voorwaarden geven aan welke criteria een contact moet voldoen om een bepaald niveau te bereiken.

Om een minimaal aantal punten voor een niveau in te stellen, selecteert u ‘Filtergroep’. Selecteer vervolgens ‘Contact’ als het type filter, ‘Attributen’ als de optie, en ‘Total credits received’ als het attribuut. Selecteer ‘Groter of gelijk aan’ als de operator en voer vervolgens het totale aantal punten in dat nodig is voor toegang tot dat niveau.

Klik op ‘Volgende’ om naar ‘Volgende’ te gaan. Uw niveau is nu aangemaakt!

Om een ander niveau te configureren, navigeert u eenvoudig terug naar ‘Niveaus’ en volgt u de bovenstaande stappen.

In de lijstweergave van uw niveaus moet uw hoogste niveau altijd bovenaan de lijst staan.