Sparen
Transacties
Hoe een puntensaldo te corrigeren met een negatieve transactie of punten af te trekken van het account van een contact
Hoe een puntensaldo te corrigeren met een negatieve transactie of punten af te trekken van het account van een contact
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het puntensaldo van een van uw contacten te corrigeren, navigeert u eerst naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’ in het dropdownmenu.

Voer de naam van het contact in de zoekbalk in en selecteer het contact.

Eenmaal op het contactprofiel, klikt u op ‘Loyaliteitstransactie’.

Selecteer de winkel waarop dit van toepassing is en voer het aantal punten in dat u wilt aftrekken, zorg ervoor dat u een minteken ‘-’ voor het aantal plaatst.

Klik op ‘Aanmaken’ en de negatieve loyaliteitstransactie is voltooid.