Sparen
Transacties
Hoe een Loyaliteitstransactie aan te maken of punten toe te voegen aan het account van een contact
Hoe een Loyaliteitstransactie aan te maken of punten toe te voegen aan het account van een contact
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een loyaliteitstransactie voor een bepaald contact aan te maken, navigeert u eerst naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’ in het dropdownmenu.

Voer de naam van het contact in de zoekbalk in en selecteer het contact.

Eenmaal op het contactprofiel, klikt u op ‘Loyaliteitstransactie’.

Selecteer de winkel waarop deze transactie van toepassing is en voer het aantal punten in dat u wilt toevoegen.

Klik op ‘Aanmaken’ en de loyaliteitstransactie is voltooid.