Contacten
Lijsten
Hoe een contactenlijst met filters te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een contactenlijst of segment te maken, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Lijsten’.

U kunt een statische lijst of een dynamische lijst maken. Statische lijsten blijven hetzelfde zodra ze zijn aangemaakt, terwijl dynamische lijsten in de loop van de tijd worden bijgewerkt als contactattributen veranderen.

Nadat u statisch of dynamisch hebt geselecteerd, kunt u een naam voor uw lijst configureren.

Klik op ‘Aanmaken’ en u wordt naar de overzichtspagina van de lijst gestuurd. Aan de rechterkant ziet u de ‘Actieve filters’.

Om uw lijst op basis van filters te maken, klikt u op ‘+ Filtergroep’. Selecteer eerst ‘Contact’ als het type en vervolgens ‘Attributen’ om op attribuut te filteren of ‘Selecteer één of meerdere contacten’ om handmatig contacten toe te voegen.

Als u ‘Selecteer één of meerdere contacten’ kiest, kunt u de contacten handmatig selecteren in de volgende stap.

Als u ‘Attributen’ kiest, is de volgende stap het selecteren van de attributen waarop u uw lijst wilt filteren.

Kies vervolgens uw ‘Operator’ die het attribuut meet, zoals ‘Is vandaag’ voor een datumgebaseerd attribuut.

Klik op de knop Sluiten in de rechterbovenhoek en vervolgens op ‘Activeren’ om de geselecteerde filters toe te passen en de lijst aan te maken.

U kunt nu de lijst selecteren om het overzicht te zien of om in de toekomst eventuele bewerkingen aan te brengen.