Contacten
Formulieren
Hoe een formulier aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een nieuw formulier aan te maken, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Formulieren’ in het dropdownmenu.

Op de overzichtspagina van formulieren selecteert u ‘Nieuw formulier’.

U kunt nu een vooraf ingesteld formulier kiezen of zelf een formulier vanaf nul maken.

Vervolgens kiest u een openbaar of privé formulier. Privéformulieren vereisen een tweede verificatiestap.

Op de overzichtspagina van het formulier kunt u het ontwerp en de attributen configureren via het menu aan de rechterkant. U kunt het ontwerp configureren door ‘Styling’ rechtsboven te selecteren.

Om inhoud zoals afbeeldingen te configureren, sleept u simpelweg de blokken van de rechterkant naar uw formulier. U kunt vervolgens de afbeelding selecteren die u wilt gebruiken, evenals de uitlijning, afmetingen en hoekafronding.

Onder de inhoudsblokken aan de rechterkant kunt u ook contactattributen zoals namen, geboortedata of e-mails slepen en neerzetten. Een e-mail is altijd vereist voor een aanmeldingsformulier. Sleep deze simpelweg naar het formulier om ze op te nemen.

Om het attribuut te bewerken, klikt u op ‘Bewerken’ om placeholderwaarden, standaardwaarden en meer te configureren.

Nadat u het hoofdformulier hebt geconfigureerd, kunt u navigeren naar de ‘Succes’-pagina van het formulier. Hier kunt u een ‘Toevoegen aan wallet’-knop toevoegen voor een aanmelding, zodat klanten hun walletpas aan hun mobiele wallets kunnen toevoegen. U kunt de grootte en configuratie van deze knoppen aanpassen.

Om de instellingen van een specifiek formulier te bepalen, klikt u op het formulier en kunt u configureren of het contacten kan overschrijven, of het contacten kan aanmaken, of goedkeuring vereist is en of het actief is. Klik op ‘Opslaan’ na het wijzigen van deze instellingen om de wijzigingen op te slaan.

Op deze pagina kunt u ook een link naar het formulier en de QR-code voor het formulier vinden. Klik simpelweg op ‘Kopiëren’ naast de formulier-URL of 'QR-code Downloaden’ respectievelijk.