Contacten
Contacts
Hoe contacten en contactenlijsten te exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om contacten te exporteren, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’ in het dropdownmenu.

Op de overzichtspagina van contacten selecteert u ‘Export’ in de rechterbovenhoek.

Vanaf hier kunt u uw export een naam geven en kiezen om de export naar uw e-mail te laten sturen.

Klik op ‘Aanmaken’ om de export te genereren.

Om de export te bekijken, gaat u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en klikt u op ‘Exports’. Selecteer hier de export die u hebt gegenereerd en klik op ‘Download’.

Om contactenlijsten te exporteren, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Lijsten’ in het dropdownmenu.

Op de overzichtspagina van lijsten selecteert u ‘Exporteren’ in de rechterbovenhoek.

Vanaf hier kunt u uw export een naam geven en kiezen om de export naar uw e-mail te laten sturen.

Klik op ‘Aanmaken’ om de export te genereren.

Om de export te bekijken, gaat u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en klikt u op ‘Exports’. Selecteer hier de export die u hebt gegenereerd en klik op ‘Download’.