Sparen
Regels
Hoe een algemene regel aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een algemene regel aan te maken in uw dashboard, navigeert u naar ‘Sparen’ en selecteert u ‘Regels’ in het dropdownmenu.

De algemene regel is dat één euro of pond gelijk is aan één punt.

Om een nieuwe regel aan te maken, klikt u op ‘Nieuwe regel’ en ‘Begin helemaal opnieuw’.

Omdat dit een algemene regel is, past u geen filters toe. Klik gewoon op ‘Ga verder’.

Er zijn verschillende soorten regels die u op de transactie kunt toepassen, zoals vast aantal, optelling, afronding en vermenigvuldiging.

Bijvoorbeeld, om elke euro of pond gelijk te maken aan twee punten, selecteert u ‘Vermenigvuldiging’ en stelt u de waarde in op 2.

Sluit het paneel en klik op ‘Activeer de regel en sluit af’.