Marketing
E-mails
Hoe een e-mail naar één contact te sturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om automatisch een e-mail naar één contact te sturen, zorgt u ervoor dat deze e-mail een geautomatiseerd e-mailtype is.

Navigeer naar ‘Contacten’ en vervolgens naar ‘Contacten’. Voer op de overzichtspagina van contacten de naam of het e-mailadres van het contact waaraan u een e-mail wilt sturen in de zoekbalk in.

Zodra u het contact hebt gevonden, klikt u erop en zoekt u de witte knop ‘Acties’ aan de linkerkant van het scherm.

Selecteer uit de lijst met opties de gewenste ‘geautomatiseerde e-mail’ die u wilt verzenden.

Selecteer de e-mail en druk op de knop ‘Aanmaken’ in de rechterbenedenhoek van het tabblad.