Marketing
E-mails
Hoe hyperlinks en links aan e-mails toe te voegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Links en hyperlinks worden toegevoegd aan een e-mail in de e-mailontwerper onder ‘Marketing’ door ‘E-mails’ te selecteren.

Eenmaal op de e-mailpagina, klikt u in de rechterbovenhoek op ‘Nieuwe e-mail’ en selecteert u ofwel ‘Een keer verzenden’ of ‘Automatisch verzenden’. Volg vanaf hier de stappen voor het ontwerpen van uw e-mail.

Zodra u bij de stap ‘Inhoud’ bent aangekomen, voegt u een hyperlink toe door de gewenste tekst te markeren en het hyperlinkpictogram in de teksteditor te selecteren. Hier kunt u de betreffende URL invoeren.

Het is ook mogelijk om een ‘Tag’ aan een hyperlink toe te voegen voor de afmeldknop. Navigeer aan de linkerkant naar ‘Tags’ en voer ‘Uitschrijflink’ in de zoekbalk in. Zoek de tag en druk erop om te kopiëren. Plak deze vervolgens in het hyperlink-URL-veld.

U kunt ook een link toevoegen via een ‘Knop’ die u aan de rechterkant van de editor vindt. Sleep eenvoudig een knop naar uw e-mail.

Na het ontwerpen van de tekst en het uiterlijk, klikt u op uw knop en vindt u het ‘Link’-veld aan de rechterkant om de betreffende URL in te voeren.

Houd er rekening mee dat als u de ‘Uitschrijflink’ niet toevoegt met een hyperlink of knop, de pure link in uw e-mail verschijnt. Het ziet er erg onaantrekkelijk uit voor professionele communicatie!