Tools
Business App
Hoe u de Business App / Narrow Casting / Knoppen Koppelt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u de Piggy Business -app via Google Play of de App Store hebt gedownload, navigeert u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u ‘Business app’ in het dropdownmenu.

Selecteer ‘Apparaten’ aan de linkerkant en druk op de knop ‘Koppel apparat’ in de rechterbovenhoek.

U kunt vervolgens de winkel kiezen waaraan u uw apparaat wilt koppelen en op ‘Koppelcode aanmaken’ drukken om de koppelingscode te genereren.

Voer deze code in het juiste veld op uw apparaat in om het te koppelen.

Aan de linkerkant onder ‘Homescreen knoppen’ kunt u extra functies toevoegen in de app door ‘Nieuwe knop’ te selecteren in de rechterbovenhoek.

Hier kunt u ook de tekst, grootte en kleur van uw startknoppen configureren.

Om nieuwe afbeeldingen toe te voegen en te configureren die worden weergegeven terwijl uw tablet of apparaat inactief is, navigeert u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u ‘Narrowcasting’ in het dropdownmenu.

Selecteer ‘Nieuwe dia’ in de rechterbovenhoek en kies vervolgens de afbeelding, looptijd en naam van een bepaalde dia.

Onder ‘Filters’ kunt u ook verschillende filters toevoegen voor zichtbaarheid, zoals een speciale datum of specifieke winkels.