Tools
Business App
Hoe u de configuratie van de Business App kunt bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de configuratie van uw business app te bewerken, klikt u op de 9 stippen in de rechterbovenhoek van uw dashboard en selecteert u ‘Business App’.

Selecteer in het linkermenu ‘Configuratie’ en klik op ‘Nieuwe configuratie’.

Op de configuratiepagina kunt u een naam instellen voor uw configuratie.

Daarnaast kunt u een sluitingstijd en een pincode instellen. Deze pincode is vereist elke keer dat u een loyaliteitstransactie wilt uitvoeren.

Navigeer naar het tabblad ‘Sparen’ om de instellingen voor uw POS te bekijken. Hier kunt u de sluitingstijd, het maximale invoerbedrag en meer instellen.

Onder ‘Scherm’ kunt u configureren wat het startscherm zal zijn. Als u een pincode wilt gebruiken, zorg dan dat u hier ‘Pincode’ selecteert.

In ‘Volgorde schermen’ kunt u kiezen wat er tijdens een transactie op het scherm verschijnt en hoeveel schermen er zijn.

Vervolgens kunt u een maximaal retourbedrag instellen, evenals een waarschuwingsbedrag. Het waarschuwingsbedrag is het aantal punten dat mag worden toegekend voordat er een waarschuwingsbericht op het apparaat verschijnt.

Hierna kunt u een voorvoegsel, een sluitingstijd voor het eindscherme en een vergrendeltijd instellen.

De sluitingstijd van het eindscherme bepaalt hoe lang het scherm actief kan zijn voordat het wordt doorgestuurd naar de startpagina.

De vergrendeltijd is de tijd waarbinnen een andere loyaliteitstransactie niet kan plaatsvinden onder hetzelfde account.

Ten slotte kunt u selecteren of u de functies ‘Kaart vergeten’ en ‘Anonieme registratie’ wilt toestaan.

Navigeer naar ‘Cadeaukaart’ om uw voorvoegsel, openingsscherm, sluitingstijd van het eindscherme en het maximale bedrag in te stellen.

Onder ‘Profiel’ kunt u de attributen selecteren waarop contacten via de bedrijfsapp op locatie informatie kunnen invoeren. Dit omvat meestal namen en geboortedata, bijvoorbeeld.

Ten slotte is het essentieel om terug te navigeren naar het tabblad ‘Algemeen’ en het apparaat te selecteren waarop u deze configuratie wilt toepassen voordat u uw configuratie finaliseert.