Tools
Contact Portaal
Hoe u het contactportaal kunt configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om het contactportaal te configureren, klikt u op de 9 stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u ‘Contact portaal’ in het dropdownmenu.

Op de ‘Overzicht’-pagina kunt u het profiel zien waaraan het portaal is gekoppeld en eventuele betalingsintegraties die kunnen worden toegevoegd nadat ze zijn geconfigureerd.

Selecteer ‘Domeinen’ aan de linkerkant om uw eigen aangepaste domein te koppelen of een Piggy-subdomein te gebruiken. Druk op ‘Domein koppelen’ in de rechterbovenhoek en gebruik de DNS-records om verder te gaan.

Om het uiterlijk van uw contactportaal te bewerken, drukt u op de knop ‘Contactportaal bewerken’ aan de linkerkant. Op de hoofdpagina gebruikt u de knop ‘Branding & instellingen’ in de rechterbovenhoek om eventuele logo’s, kleuren, lettertypen of app-pictogrammen voor uw portaal te configureren.

Aan de linkerkant ziet u de verschillende pagina’s die u kunt bewerken: ‘Login’, ‘Register’, ‘Home’ en ‘Settings’. Aan de rechterkant kunt u de tekst, afbeeldingen en gegevens bewerken die op de verschillende pagina’s worden weergegeven.

U kunt ook verschillende geautomatiseerde e-mails koppelen in de rechtereditor, zoals de ‘Inlog e-mail’ en ‘Registeren e-mail’.

Op de ‘Register’-pagina kunt u de verschillende attributen selecteren die klanten moeten invullen bij het aanmelden via de app.

Op de ‘Home’-pagina kunt u selecteren welke loyaliteitsfuncties worden weergegeven, zoals beloningen, cadeaubonnen of een verwijzingsprogramma.