Alle collectiesToolsContact Portaal
Hoe je je aangepaste loyaliteitsdomein aan het contactportaal kunt koppelen
Hoe je je aangepaste loyaliteitsdomein aan het contactportaal kunt koppelen

Pas de URL van uw contactportaal aan.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk in het dashboard om een speciaal domein voor loyaliteit aan het contactportaal te koppelen. Op deze manier zien je klanten iets als loyalty.jouwbedrijf.com in plaats van een Piggy-subdomein. Zorg ervoor dat je eerst je aangepaste domein instelt, volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga naar de 9 stippen (werkbalk) en selecteer 'contactportaal' en vervolgens 'domeinen'.

2. Selecteer 'Domein koppelen' en vervolgens 'Custom domain'.

3. Voer je domein-URL in en druk op 'Opslaan'.

4. Voer in de stap ‘Verifiëren’ het CNAME DNS-record in dat wordt weergegeven in de back-end van je domein. Het proces om deze stap te voltooien hangt af van je domeinprovider.

5. Zodra de records correct zijn geconfigureerd, druk je op de knop ‘Verifiëren’ onderaan om door te gaan.

Belangrijk: Het invoeren van de DNS-records is een proces dat aan de kant van je organisatie plaatsvindt. Je kunt de knop ‘Verstuur naar je ontwikkelaar’ gebruiken om een e-mail te sturen naar de persoon in je organisatie die verantwoordelijk is voor het configureren van je domein. Richt eventuele problemen met de installatie eerst aan je domeinprovider of ontwikkelingsteam voordat je contact opneemt met ons ondersteuningsteam.