Tools
Wallet Passes
Hoe uw walletpas te configureren en ontwerpen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw walletpas te configureren, selecteert u de 9 stippen in de rechterbovenhoek, selecteert u ‘Walletpasses’ en kiest u ‘Loyalty pass’.

Klik hier op ‘Wallet pass bewerken’ in de rechterbovenhoek.

U kunt nu alle bewerkbare velden aan de rechterkant zien.

Om de velden van de walletpas te bewerken, klikt u er gewoon op.

Om de styling van uw walletpas te bewerken, klikt u op ‘Styling’ in de rechterbovenhoek. Hier kunt u de kleur, het pictogram en de omslagafbeelding bewerken.

Om de inhoud van uw walletpas te bewerken, klikt u op het veld dat u wilt bewerken en vervolgens op ‘Label’ aan de rechterkant. U kunt deze labels wijzigen evenals de waarden, die uw contactattributen weerspiegelen, zoals kredietsaldo of niveau. Hier kunt u ook een melding configureren.

Om de walletpas in Apple/Google-vorm te zien, gebruikt u eenvoudig de schakelaar boven de walletpas.