Instellingen
Formaatvereisten voor afbeeldingen.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het juiste pixelformaat voor ‘Merkset’ afbeeldingen en bestanden is een verhouding van 1x1, met een maximum van 3000x3000px.

Het juiste pixelformaat voor ‘Walletpas’ afbeeldingen en logobestanden is een verhouding van 1x1 voor het hoekpictogram en 1032x400px voor de grotere foto.

Deze kunnen worden aangepast door te navigeren naar de werkbalk (9 stippen) en vervolgens naar ‘Walletpassen’. Druk op ‘Loyaliteitspas’ en vervolgens ‘Loyaliteitspas bewerken’ in de rechterbovenhoek. Eenmaal op de bewerkpagina, lokaliseer de knop ‘Styling’ in de rechterbovenhoek om uw logo's en afbeeldingen te uploaden.

Het juiste pixelformaat voor ‘Beloningen’ afbeeldingen is ook een verhouding van 1x1, met een maximum van 3000x3000px.