Sparen
Beloningen
Hoe maak je een beloning
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een beloning te creëren, navigeer naar 'Sparen' en selecteer 'Beloningen' uit het dropdownmenu.

Zodra je op de beloningenpagina bent, klik je op 'Nieuwe beloning' en selecteer je of je een digitale of fysieke beloning wilt gebruiken. Het verschil is dat digitale beloningen zijn uitgerust met identificatiemiddelen voor online boekhoudkundige doeleinden.

Als dit is gedaan, klik je op 'Volgende' om de naam, omslagafbeelding en vereiste credits te configureren. Klik daarna op 'Opslaan'.

Zodra je je beloning hebt ingediend, kun je aanvullende instellingen configureren, zoals voorraadlimieten, limiet per contact, en de kostprijs van de beloning vanuit zakelijk perspectief. Je kunt de beloning ook van actief naar inactief schakelen in dit tabblad 'Basis'.

Je kunt 'Zichtbaarheidsfilters' toepassen om te bepalen door wie de beloning kan worden ingewisseld. Om dit te doen, klik je op 'Filtergroep'. Vervolgens kun je het type filter, attributen, operator en de waarde zelf selecteren. ****Het is het beste om hier te filteren op contactattributen, zoals niveau of puntentotaal.

In het voorbeeld is de beloning bijvoorbeeld alleen zichtbaar voor degenen in het goudniveau.