Alle collectiesIntegratiesIntegraties
Het installeren van de Shopify plugin

Instructies voor het installeren van onze Shopify Plugin.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Selecteer Piggy: Loyalty & Marketing.

2. Klik op 'Login to Install'.

3. Om de integratie te vergemakkelijken, moet u 'Personal Access Tokens' maken die u kunt vinden in uw Piggy-dashboard.

4. Selecteer 'tools' of de 9 stippen in de rechterbovenhoek en vind 'integraties'.

5. Onder 'integraties' kunt u de 'Personal Access Tokens' vinden. Klik op 'Nieuw persoonlijk toegangstoken' en vul de naam en startdatum van uw token in.

Configureer de algemene instellingen in Shopify. Deze omvatten:

• Puntenvaluta

• Orderstatus

• Terugbetalingen

• Onderdelen van bestelling waar klanten punten voor krijgen