Pillboxens LED:ar
Per Nilsson avatar
Skrivet av Per Nilsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pillboxen har en LED (lysdiod) på kortsidan som kan lysa i olika färger och en LED vid varje dosfack som kan lysa vitt.

LED:ar vid dosfack

När det börjar närma sig en dostid så kommer LED:en vid aktuellt dosfack att börja blinka och när dosen tas ut ur facket så slutar LED:en att blinka. LED:en blinkar bara ifall det finns en dos inuti facket och inte ifall det är tomt.

Den slutar även att blinka när tillräckligt lång tid gått för att dosen ska anses vara "missad", om den inte redan tagits.

LED i färg på sidan

Denna LED kan både blinka och lysa konstant med en färg, för att indikera pillboxens status.

• Blinkande grönt innebär att pillboxen laddas och är påslagen

• Blinkande rött innebär att pillboxen precis har börjat laddas och inte slagits på än, detta ska efter en kort stund övergå till blinkande grönt

• Blinkande gult innebär att pillboxen har låg batterinivå och behöver laddas

• Konstant grönt innebär att pillboxen håller på att startas om, vilket kan ta en kort stund

• Konstant rött innebär att pillboxen är i felläge, vänligen se följande länk för hur du åtgärdar problemet.

LED:en blinkar även till när du trycker på pillboxens knapp.

• Vitt blink betyder att pillboxen är på och ansluten till appen

• Blått blink betyder att pillboxen är på men inte ansluten till appen. Se på följande länk för att se hur du kan ansluta till pillboxen

Blinkar det inte alls till när du trycker på knappen så har pillboxen sannolikt slut på batteri och behöver laddas.

Om du märker att pillboxen bara blinkar när du har laddsladden inkopplad, kontakta då oss på supporten så hjälper vi dig.