Personale
Opret personale
Opret medarbejder, der ikke udfører behandlinger
Opdateret over en uge siden

Hvis din forretning har medarbejdere, der ikke tilbyder behandlinger, kan de godt have adgang til systemet uden at være i kalenderen. Det kan f.eks. være en administrativ medarbejder, receptionist eller revisor.

Medarbejderen skal først tilføjes som det øvrige personale:

1. Gå til Personale og vælg Personale i undermenuen

2. Tryk på Opret medarbejder-knappen og udfyld oplysningerne

3. Deaktiver medarbejderen i online booking i feltet til højre og vælg, om vedkommende skal vises i jeres interne Planway kalender via feltet Kan bookes i kalender

Skal medarbejderen have begrænset eller særlig adgang til sider og funktioner i Planway, kan du oprette en ny rolle hertil under Personale -> Rettigheder -> Opret ny rolle. Vælg hvilke rettigheder rollen skal have og tilpas rollen på medarbejderens side.