Giv medarbejdere begrænset adgang
Opdateret over en uge siden

Som ejer er det en god idé at have kontrol over, hvilke sider og funktioner dine medarbejdere har adgang til i Planway. Det kan f.eks. være, du ønsker, at dine medarbejdere kun har adgang til deres egen kalender, mens en administrativ medarbejder skal have adgang til statistikker i forretningen.

Du kan opsætte forskellige adgange ved at gå til Personale og vælge Rettigheder. Her kan du oprette eller redigere rettigheder for de enkelte roller.

For at tildele en rolle til en medarbejder gøres følgende:

1. Vælg Personale i topmenuen

2. Herefter vælges Personale i undermenuen

3. Tryk ind på medarbejderen, du vil tildele en rolle

4. Vælg rollen i menuen under Rolle

5. Gem på knappen øverst