Kalender
Ændre rækkefølge på medarbejdere
Opdateret over en uge siden

Rækkefølgen som medarbejderne vises i kan ændres både i jeres kalender og på jeres online bookingside.

Ændre rækkefølge på medarbejdere i kalender:

1. Tryk på Personale i menuen øverst

2. Tryk herefter på Personale i undermenuen

3. Træk medarbejderlinjerne rundt, så de står i den ønskede rækkefølge

OBS: Hvis du har flere afdelinger, skal du først vælge afdeling

Ændre rækkefølge på medarbejdere i online booking:

1. Tryk på Indstillinger i menuen øverst

2. Tryk herefter på Online booking i undermenuen

3. Rul ned til afsnittet Rækkefølge ved booking

4. Træk medarbejderlinjerne rundt, så de står i den ønskede rækkefølge

OBS: Hvis du har flere afdelinger, skal du først vælge afdeling