Apps
Tilføj ressource til service
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Hvis I har brug for, at en booket service blokerer en ressource, eksempelvis et behandlerrum eller et neglebord, så andre behandlinger, der kræver samme ressource ikke kan bookes i samme tidsrum, skal I bruge funktionen Ressourcer.

1. Gå til Apps og aktiver og åbn Ressourcer

2. Tryk Opret Ressource og udfyld oplysningerne

3. Vælg Services og tilføj de services, der skal bruge ressourcen, når de bookes

4. Tryk Opret ressource

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com