Apps
Samlet betaling ved flere medarbejdere
Opdateret over en uge siden

Når en kunde har modtaget flere services i samme booking, som er udført af forskellige medarbejdere, kan I samle betalingen ved at aktivere appen Samlet kvittering ved betaling.

1. Gå til Apps og aktiver Samlet kvittering ved betaling

2. Gå til betaling af bookingen via kalenderen. Der vil nu dukke en linje for hver service op i salgsvinduet

3. Vælg den medarbejder, der har udført servicen på hver linje

4. Gennemfør betaling og kvitteringen til kunden vil nu være én samlet, mens omsætningen registreres på de valgte medarbejdere

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com