Opret ferie-/lukkedage
Opdateret over en uge siden

I Planway kan du oprette ferie-/lukkedage for hele forretningen eller blot for en enkelt medarbejder.

Luk hele forretningen i en periode:

1. Gå til Personale og vælg Lukkedage i undermenuen

2. Tryk på Opret ny lukkedag og indtast intervallet for lukningen

Har du flere afdelinger, kan du også vælge, hvilke afdelinger lukkedagene skal gælde for

3. Gem ved at trykke Opret lukkedag

Hvis din forretning har faste lukkedage i forbindelse med helligdage, kan de nemt tilføjes ved at trykke på Helligdage øverst til højre.

Opret ferie/lukkedage for en enkelt medarbejder:

1. Gå til medarbejderens kalender, tryk et vilkårligt sted og vælg Anden aftale

2. Indtast starttidspunktet, vælg daglig gentagelse og indsæt antallet af dage, ferien varer (dage uden arbejdstid tæller også med, så f.eks. skal to uger angives som "hver dag i 14 dage" uanset arbejdstid/åbningsdage)

3. Udfyld de resterende oplysninger

4. Gem ved at trykke Opret tid

Gentag processen, hvis medarbejderen er tilknyttet flere afdelinger