Apps
Opret en markedsføringskampagne
Opdateret over en uge siden

Denne funktion kræver Premium

Ønsker du at udsende en fælles besked til alle dine kunder eller en specifik kundegruppe, kan du gøre det via Planway. Beskeden kan også sendes til kunder, der har en aftale inden for en given periode.

Funktionen kan blandt andet bruges til udsendelse af nyhedsbreve, information om ny adresse eller sygdom.

1. Gå til Apps og aktivér Markedsføring

2. Åbn appen og tryk Opret ny kampagne

3. Vælg om din kampagne skal udsendes på e-mail eller SMS*

4. Udfyld informationerne i hvert felt

Tip: Beskeder med et markedsføringsformål må kun sendes til kunder, der har givet accept, mens servicebeskeder må sendes til alle kunder

5. Vælg tidspunkt for udsendelse

6. Tryk Gå til gennemgang af kampagne. Kampagnen bliver nu oprettet som en kladde - dette vil ikke sende den ud

7. Gennemse din kampagne. Tryk Rediger kampagne, hvis du har rettelser

8. Tryk Start kampagne, når du er klar til at sende kampagnen ud til dine kunder

*SMS-kampagner koster 49 øre pr. SMS eksklusiv moms. Én SMS gælder 160 tegn. Der er et minimumsbeløb på 10 kr. Kvitteringen for betalingen kan du altid finde under Indstillinger -> Abonnement. E-mail kampagner er inkluderet i prisen for Planway Premium.

Bemærk: SMS- og mailsystemet kan desværre ikke håndtere emojis og disse vil ikke blive medsendt.