Alle samlinger
Kunder
Importer kunder til Planway fra et andet system
Importer kunder til Planway fra et andet system
Opdateret over en uge siden

Hvis du skifter til Planway fra et andet system og gerne vil have dit kundekartotek med over i Planway, hjælper vi gerne med at importere dine kunder til din Planway-konto.

Din kundeliste kan nemt uploades under Kunder -> Importer kundeliste. Herefter sørger vi for, at kunderne bliver lagt ind på din bruger.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com

Besvarede dette dit spørgsmål?