Alle samlingerKunder
Importer kunder til Planway fra et andet system
Opdateret i denne uge

Hvis du skifter til Planway fra et andet system og gerne vil have dit kundekartotek med over i Planway, hjælper vi gerne med at importere dine kunder til din Planway-konto.

Din kundeliste kan nemt uploades under Kunder -> Importer kundeliste. Herefter sørger vi for, at kunderne bliver lagt ind på din bruger.

Læs også: Opret service

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com