Opret et produkt
Opdateret over en uge siden

I Planway har du mulighed for at styre dit varelager. Det foregår i kassesystemet, hvor du først skal oprette dine produkter.

1. Gå til Kassesystemet via ikonet med kasseapparatet i øverste højre hjørne

2. Vælg Produkter i undermenuen

3. Tryk på Opret produkt-knappen

4. Udfyld informationerne manuelt eller importer dine produkter direkte fra vores leverandørliste ved at trykke på knappen Importer fra brands og følg hvert step

5. Gem ved at trykke på Opret produkt/Importer produkter

Hvis du har importeret dine produkter fra leverandørlisten, skal du angive antallet, du har på lager ved at trykke ind på produktet og bruge knappen Tilføj til lager.

Nu kan du tilføje dine produkter til dine salg via Gå til betaling på en kalenderaftale eller via knappen Nyt køb i kalenderen. Når salget er registreret, trækkes de solgte produkter automatisk fra varelageret.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com