Alle samlingerIndstillingerAbonnement
Find din faktura for Planway Premium
Opdateret i denne uge

Når du er logget ind i Planway, kan du finde alle dine fakturaer for betaling af dit Planway Premium abonnement.

1. Tryk på Indstillinger og herefter Abonnement

2. Nederst på siden kan du åbne dine fakturaer ved at trykke på printer-ikonet

Betalingen for Planway Premium trækkes automatisk på det betalingskort, der er registreret. Du kan opdatere kortoplysningerne på knappen Opdater betalingskort.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com