Kalender
Registrér betaling af en aftale
Opdateret over en uge siden

Når dine kunder betaler for en service i din forretning, kan du registrere salget i Planway, så du altid sikrer dig et fuldt overblik over dine salg og et kassesystem, der stemmer.

Betalingen registreres via kalenderen:

1. Tryk på aftalen, der skal betales for i kalenderen og Gå til betaling

2. Sørg for at informationerne øverst er korrekte og tilpas salgslinjerne

3. Tryk på den grønne Betal-knap nederst

4. Vælg betalingsmetoden og tryk Gennemfør

5. Dit salg er nu registreret i Planway

Selve betalingen går udenom Planway, når den gennemføres direkte i din forretning.

Du kan finde kvitteringerne for dine salg under Kassesystemet -> Salg -> Tryk på PDF-ikonet til højre på linjen med det pågældende salg.

Skal du gennemføre et salg, der ikke er tilknyttet en booking, skal du bruge Nyt køb-knappen i kalenderen.

Læs også: Online betaling

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com