Kontante udlæg fra kassen
Opdateret over en uge siden

Hvis en medarbejder laver et indkøb med kontanter fra kassen, skal det registreres i Planways kassesystem, så beløbet bliver fratrukket kontantbeholdningen ved næste kasseafstemning.

1. Gå til Kassesystemet via kasseapparat-ikonet øverst til højre

2. Vælg Udlæg i undermenuen

3. Tryk Opret udlæg

4. Udfyld felterne

5. Gem ved at klikke Opret udlæg

Beløbet er nu fratrukket kontantbeholdningen i kassesystemet. Kvitteringen for udlægget skal bogføres i dit regnskabsprogram.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com