Kontante udlæg fra kassen

Kræver premium

Opdateret over en uge siden

Hvis en medarbejder lægger ud for et indkøb med penge fra kassen, kan det samles i Planways kassesystem. På den måde vil dine udlæg automatisk blive trukket fra i kontantbeholdningen. For at oprette et udlæg fra kassen skal man gøre følgende:

1. Gå til kassesystemet (ikonet med kasseapparatet øverst i højre hjørne)

2. Vælg Udlæg i menuen

3. Tryk på Opret udlæg

4. Lav en beskrivelse og angiv beløbet

5. Gem ved at trykke på Opret udlæg

Nu er udlægget oprettet, og kontantbeholdningen er ændret til næste afstemning.

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til chatten til højre i bunden af skærmen, eller skrive til info@planway.com