Alle samlingerFAQ
Hvor finder jeg min faktura på Premium?
Opdateret over en uge siden

For at gøre det nemt har vi samlet alt vedrørende abonnementet samme sted. Hvis du går ind under Indstillinger og derefter Abonnement i menuen, kan du her hente dine fakturaer og foretage ændringer i dit abonnement.

For at downloade en faktura skal du trykke på printikonet ud fra den enkelte faktura.

Hvis du har problemer med at finde printeren i oversigten eller spørgsmål til opsætningen, hjælper vi meget gerne, hvis du kontakter os på info@planway.com eller via chatten i bunden til højre.