Indstillinger
Services
Opdel services i kategorier
Opdateret over en uge siden

For at gøre det nemmere for kunderne at finde den service, de søger, kan du opdele dine services i kategorier.

Først skal du oprette dine kategorier:

1. Gå til Indstillinger og herefter Services

2. Tryk på knappen Opret kategori

3. Giv kategorien et navn og tilføj eventuelt en beskrivelse under Udvidet informationer

4. Gem kategorien ved at trykke Opret kategori

Nu kan du trække de services, der hører til kategorien op under linjen med kategorien. På samme måde kan du trække i hele kategorien, hvis du ønsker at ændre rækkefølgen, kategorier bliver vist i.