Opsætning af tilvalg
Opdateret over en uge siden

Hvis du vil tilbyde dine kunder en anden relevant behandling udover den service, de har valgt, er det funktionen Tilvalg, du skal bruge. Du bestemmer, hvilke behandlinger der er relevante for kunden at booke i forlængelse af den valgte service.

For at kunne vælge en behandling som tilvalg, skal Typen angives på servicen:

1. Gå til Indstillinger og herefter Services

2. Vælg den service, der skal kunne vælges som tilvalg

3. Skift Type til enten Normal + tilvalg eller Tilvalg

Normal + tilvalg: Servicen kan vælges både som hovedservice og tilvalgsservice

Tilvalg: Servicen kan kun vælges som et tilvalg til en eller flere andre services

4. Gem ændringerne på knappen øverst

Herefter skal du koble tilvalget til de services, du ønsker:

1. Gå til Indstillinger og herefter Services

2. Vælg den service, der skal have tilføjet et tilvalg

3. Rul ned til afsnittet Tilknyt tilvalg services

4. Marker de tilvalg, der skal være tilknyttet den valgte service

5. Gem ændringerne på knappen øverst

I afsnittet Tilknyt tilvalg services bliver der kun vist de services, der er indstillet som typen tilvalg.