Planway Premium
Opdateret over en uge siden

Er du i tvivl, om du skal opgradere til Planway Premium? Læs med her.

Indhold

Hvad er Planway Premium?

Med et Planway Premium abonnement får du adgang til endnu flere funktioner og indstillinger, der kan hjælpe dig med at administrere og vækste din forretning.

Du kan blandt meget andet sende SMS-påmindelser og nyhedsmails til dine kunder, lade dem skrive sig på venteliste, administrere gavekort og klippekort samt skabe mersalg ved brug af tilvalg-services.

Se flere tilgængelige funktioner her.

Hvad koster det?

Du kan vælge at betale Planway Premium årligt eller månedligt.

Pris ved årlig betaling: 89,- pr. måned

Pris ved månedlig betaling: 99,- pr. måned

Priserne er per medarbejder og angivet i DKK ekskl. moms.

Er der binding på abonnementet?

Du kan til enhver tid afmelde dit Planway Premium abonnement. Der er ikke nogen binding udover det allerede betalte.

Du kan se din næste fornyelsesdato under Indstillinger -> Abonnement. Datoen fremgår i feltet med dit navn. Hvis abonnementet er aktivt, vil der denne dag blive trukket for et nyt år/en ny måned på det tilknyttede betalingskort. Hvis abonnementet er afmeldt, vil det udløbe på den angivne dato, og der vil ikke blive trukket flere betalinger.

Ønsker en dag at vende tilbage til Planway Premium, kan du altid opgradere igen. Dine data og indstillinger forbliver gemt i mellemtiden.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du benytte Planways fulde potentiale? Opgradér til Planway Premium ved at trykke på teksten øverst til højre, når du er logget ind, eller opret din forretning her.

Du får adgang til alle funktioner i Planway, så snart betalingen er gennemført.

Du finder din faktura for Planway Premium under Indstillinger -> Abonnement. Klik på printer-ikonet for at åbne fakturaen. På denne side kan du også opgradere eller afmelde andre medarbejdere.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via chatten nederst til højre på skærmen eller sende en e-mail til info@planway.com