Alle collectiesLaadpaalAlfen Eve Connect app
Ik ben het wachtwoord van mijn laadstation vergeten, hoe vraag ik dit op?
Ik ben het wachtwoord van mijn laadstation vergeten, hoe vraag ik dit op?
Pluginvest Help avatar
Geschreven door Pluginvest Help
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij de levering van je laadstation heb je een flyer ontvangen met het standaardwachtwoord en de wachtwoordherstelcode (PRC).

De wachtwoorden op de flyer zijn nodig om in te loggen of om een vergeten klantenwachtwoord te resetten naar het standaard wachtwoord. Je kunt de flyer gebruiken om het wachtwoord terug te zetten naar het standaard wachtwoord.

Wat als je de flyer niet meer hebt?

Neem contact op met Pluginvest. Wij kunnen helpen om het standaardwachtwoord te achterhalen.

Ik heb geen flyer ontvangen met het standaardwachtwoord en de wachtwoordherstelcode

Neem contact op met Pluginvest. (info@pluginvest.eu of +32 (0) 3 376 85 80)