Alle collectiesLaadpas
Waar kan ik laden met mijn Pluginvest laadpas?

Locaties van laadpalen die je kan gebruiken met de Charge@Public laadpas

Pluginvest Help avatar
Geschreven door Pluginvest Help
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Pluginvest laadpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, zowel in België als in het buitenland. Je kunt de laadpas gebruiken bij meer dan 700.000 publieke laadstations die deel uitmaken van ons netwerk.

Om de locaties van laadpunten te vinden die compatibel zijn met jouw Pluginvest laadpas, kun je gebruikmaken van onze online kaart op de website of onze de ChargePoint app.