Lager
Hur skapar man en inleveransorder?
Lina Areklew avatar
Skrivet av Lina Areklew
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1) Tryck på lagerfliken på ditt konto och välj inleveransorder.

2) Välj vilka utgåvor du vill skicka till lagret

Du kan välja flera utgåvor åt gången.

3) Välj leverantör

Publits anslutna tryckeri eller ett externt.

4) Välj ursprungsland

Det land som böckerna skickas ifrån.

5) Ange förväntat leveransdatum

Förväntat leveransdatum innebär den dagen som böckerna bör levereras till lagret (dock tidigast 10 arbetsdagar från dagens datum eftersom lagret behöver tid att förbereda en lagerplats). Om du lägger order 1 januari så kan förväntat leveransdatum tidigast vara 12 januari.

6) Lägg inleveransorder

Genom att lägga en inleveransorder förbinder du dig att skicka böckerna till lagret, korrekt paketerade och märkta. Se instruktioner för märkning och paketering här.