Hulpverleners
Facturatie
Hoe activeer ik een kortingscode?

Korting toepassen? Korting code activeren? Klik hier voor meer informatie.

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een kortingscode activeren kan zowel voor bestaande als voor nieuwe abonnementen. Klik door naar de sectie die voor jou relevant is.

Een kortingscode activeren voor een nieuw abonnement

Wanneer je proefperiode ten einde loopt of wanneer je geen actief abonnement hebt, zie je als organisatie admin bovenaan een rode banner. Klik op de knop "Selecteer plan" om een abonnement te starten.

Kies het abonnement dat je wilt uit de lijst, met de knoppen bovenaan kan je kiezen voor maandelijkse of jaarlijkse afrekening:

💡 Je kan later zelf je abonnementstype wijzigen zonder extra kosten.

Voeg links je kortingscode toe:

Vul je betaalgegevens, adresinformatie en (optioneel) BTW nummer toe en klik op abonneren om je abonnement te starten. Je betaalgegevens worden automatisch opgeslagen voor toekomstige betalingen.

Een kortingscode activeren voor een bestaand abonnement

Wil je graag een kortingscode activeren voor een bestaand abonnement? Neem dan contact op met support via de chat of via info@qitonline.com.