Hoe werkt de facturatie?

Hoe wordt het aantal betalende licenties berekend?

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De facturatie in QIT online gebeurt volledig automatisch met 1 factuur per organisatie. Per organisatie kan je als organisatie admin zelf je abonnementstype kiezen in het facturatieportaal. Afhankelijk van het gekozen abonnementstype betaal je per hulpverlener op maandelijkse of jaarlijkse basis. Per organisatie is er slechts 1 abonnementstype mogelijk, met uitzondering van studenten die van het studententarief kunnen genieten. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Welke abonnementstypes biedt QIT online aan?

Voor een overzicht van onze abonnementen verwijzen we naar dit artikel.

Hoe start ik een abonnement?

Wanneer je proefperiode ten einde loopt of wanneer je geen actief abonnement hebt, zie je als organisatie admin bovenaan een rode banner. Klik op de knop "Selecteer plan" om een abonnement te starten.

Kies het abonnement dat je wilt uit de lijst, met de knoppen bovenaan kan je kiezen voor maandelijkse of jaarlijkse afrekening:

💡 Je kan later zelf je abonnementstype wijzigen zonder extra kosten.

Kies voor je gewenste betaalmethode en voeg optioneel een kortingscode toe. Je betaalgegevens worden automatisch opgeslagen voor komende betalingen.

Hoe pas ik mijn abonnementstype aan?

Je abonnementstype aanpassen en je verbruik bekijken kan je als organisatie admin doen via "Facturatie". Je vindt dit in de applicatie door over je naam te hoveren.

Op dit scherm kan je de hulpverleners in je organisatie beheren. Om je facturatiegegevens aan te passen, je factureren te bekijken of je abonnementstype aan te passen, open je het facturatieportaal met de knop bovenaan de pagina.

Om je abonnementstype te wijzingen moet je een automatische betaalmethode gelinkt hebben. Heb je dit niet, begin dan met een betaalmethode toe te voegen. Je kan een kredietkaart toevoegen of kiezen voor een domiciliëring (automatische SEPA-incasso).

Nadat je dit hebt toegevoegd zou de "Plan bijwerken" knop zichtbaar moeten zijn.

Stel dat je wilt overschakelen naar het standaard jaarlijks plan, ziet dat er als volgt uit:

In de laatste stap kan je optioneel een kortingscode toevoegen.