Cliënten
Trajecten
Documenten uploaden, bekijken en delen met mijn hulpverlener.
Documenten uploaden, bekijken en delen met mijn hulpverlener.

Hoe een document uploaden? Hoe een document delen hulpverlener? Hoe kan ik documenten bekijken?

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QIT online biedt een veilig kanaal om de in- en uitgaande communicatie met je hulpverlener te verzorgen. Een gestructureerd overzicht van de in- en uitgaande communicatie met je hulpverlener wordt automatisch bijgehouden in de documentenmap van je cliëntdossier.

Hoe kan ik een document uploaden?

Open je dossier en klik vervolgens rechtsboven op 'Documenten'.

Via de 'Toevoegen uit bibliotheek' kan je een document genereren via de QIT templates. Je kan ook zelf documenten opladen, dit doe je door op "Uploaden" te klikken.

Hoe kan ik documenten bekijken die mijn hulpverlener met mij gedeeld heeft?

Ga naar de 'Documenten' in je dossier:

In deze map vind je 3 types documenten:

• Documenten: verslagen, brieven, attesten... die je hulpverlener met jou heeft gedeeld.

• Uploads: documenten die jij of je therapeut zelf hebben opgeladen.

• Rapporten: feedbackrapporten die je hulpverlener met jou heeft gedeeld.

Klik vervolgens op een document om het te openen en eventueel te downloaden.

Hoe deel in een document met mijn hulpverlener?

Na dat het document opgeladen is kan je via het deelicoontje het document delen met je hulpverlener.