Hulpverleners
Cliëntdossier
Dossierinformatie
Hoe registreer ik informatie rond geconventioneerde zorg in QIT online?
Hoe registreer ik informatie rond geconventioneerde zorg in QIT online?
Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het dossier, onder het tabblad 'behandeling' kan je ingeven of een cliënt al dan niet in de conventie zit. Duid je dit aan, dan kan je vervolgens het netwerk ingeven waartoe je cliënt behoort, het soort behandeling (individuele of groepstherapie) dat je aanbiedt en meer specifieke info over de behandeling: eerstelijnspsychologische ondersteuning, behandeling of een opeenvolging van beide.

Om het aantal sessies binnen een begeleidings- of behandelingstraject accuraat bij te houden, kan je gewoon een sessie aanmaken en de naam van de sessie nader omschrijven. In het onderstaand voorbeeld heb ik gewoon ELP begeleiding toegevoegd aan fysieke sessie, waardoor het meteen opvalt dat het om een geconventioneerde begeleidingssessie gaat.

Schakel je vervolgens over naar een behandelingstraject of een niet-geconventioneerd traject, dan kan je gewoon het huidig traject beëindigen en een nieuw traject opstarten. Dit doe je door op de drie puntjes rechts van het traject te klikken.