Cliënten
Hoe kan ik de QIT online app downloaden?

Heeft QIT online een app? QIT online toevoegen aan je startscherm.

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

QIT online is toegankelijk via de webbrowser van alle moderne apparaten: laptops, PCs, smartphones, tablets, ... . Er is geen applicatie in de app store beschikbaar, maar je kan wel een link naar QIT online op het startscherm van je telefoon zetten. Hoe je dat doet verschilt van merk tot merk, we geven hier een kort stappenplan voor iOS (iPhone/iPad) en Android toestellen.

QIT toevoegen aan je startscherm op iPhone of iPad

Ga via het safari webbrowser naar https://app.qit.online/sign-in en klik onderaan op de deel knop:

Scroll naar beneden en selecteer "Toevoegen aan startscherm"

Klik in de rechterbovenhoek op "Toevoegen":

QIT online zou nu aan je startscherm toegevoegd moeten zijn.

QIT toevoegen aan je startscherm op Android (Samsung, OnePlus, Huawai, ...)

Ga via Google Chrome webbrowser naar https://app.qit.online/sign-in en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek:

Klik op "App installeren" / "Toevoegen aan startscherm":

Bevestig:

QIT online zou nu vanop je startscherm toegankelijk moeten zijn.