Hulpverleners
Agenda
Hoe toon ik andere agenda's in QIT online

Andere agenda's inladen in QIT, je privé agenda tonen in de applicatie

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Andere agenda's inladen in QIT online kan je doen door hun iCal URL in je QIT online kalender toe te voegen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet voor de meest voorkomende kalender applicaties.

Je Google Agenda toevoegen in QIT online

Je Google agenda toevoegen in QIT online doe je als volgt:

1. Ga naar je google agenda op je desktop computer.

2. Ga naar de instellingen:

3. Klik links bij "Instellingen voor mijn agenda's" op de agenda die je in QIT online wilt tonen:

4. Klik op "Agenda integreren" (stap 1) en zoek naar "Geheim adres in iCal-indeling". Klik op het kopieer icoontje (stap 2) om de iCal URL te kopiëren.

Belangrijk: Als je "geheim adres in iCal-indeling" niet ziet staan kan het zijn dat dit geblokkeerd is voor jouw Google Workspace account. In dat geval moet je contact opnemen met de persoon die je email account beheert en vragen om dit mogelijk te maken.

5. Plak de link in het "Kalender URL" veld onder rubriek "Voeg andere kalenders toe aan je QIT online kalender". Klik op Kalender toevoegen.

6. Geef je kalender een naam en klik op "Kalender toevoegen"

7. Je kalender is nu toegevoegd in QIT online. In je agenda kan je via de knop linksboven selecteren welke agenda's er getoond worden. Het kan even duren voor de evenementen van je agenda ingeladen zijn.

Je Outlook agenda toevoegen in QIT online

Je Outlook agenda toevoegen in QIT online doe je als volgt:

1. Ga naar de instellingen van je Outlook agenda via deze link of via onderstaande stappen op je desktop computer:

2. Navigeer naar "Agenda publiceren" en selecteer de agenda die je in QIT wilt tonen. Selecteer als machtiging "Kan alle details weergeven" en klik op publiceren:

3. Kopieer de ICS link:

4. Plak de link in het "Kalender URL" veld onder rubriek "Voeg andere kalenders toe aan je QIT online kalender". Klik op Kalender toevoegen.

5. Geef je kalender een naam en klik op "Kalender toevoegen"

6. Je kalender is nu toegevoegd in QIT online. In je agenda kan je via de knop linksboven selecteren welke agenda's er getoond worden. Het kan even duren voor de evenementen van je agenda ingeladen zijn.

Een andere agenda toevoegen in QIT online

Een andere agenda toevoegen in QIT online doe je als volgt:

1. Ga op zoek in de instellingen van je agenda naar de iCal link. Indien je deze niet vindt, neem contact op met onze support voor advies.

2. Plak de link in het "Kalender URL" veld onder rubriek "Voeg andere kalenders toe aan je QIT online kalender". Klik op Kalender toevoegen.

3. Geef je kalender een naam en klik op "Kalender toevoegen"

4. Je kalender is nu toegevoegd in QIT online. In je agenda kan je via de knop linksboven selecteren welke agenda's er getoond worden. Het kan even duren voor de evenementen van je agenda ingeladen zijn.