Hulpverleners
Portfolio
Hoe houd ik een digitaal portfolio bij?

Digitaal portfolio bijhouden in QIT, digitaal CV.

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In QIT online kan je een digitaal portfolio als hulpverlener bijhouden. Je vindt je portfolio bij je profiel als hulpverlener:

De opbouw van je digitaal portfolio bepaal je zelf. We hebben op basis van de kwaliteitswet enkele secties voorgedefinieerd die je initieel in je portfolio zal zien staan. Het staat je vrij om deze secties aan te passen of leeg te laten.

Begin met je persoonlijke informatie toe te voegen in het portfolio (1). De informatie van je QIT online account wordt initieel gebruikt om het portfolio op te starten, maar staat voor de rest wel los van het portfolio.

Vervolgens kan je in de verschillende secties (2) informatie en documenten toevoegen. Doe dit door op de "Wijzig" knop te klikken. Nieuwe secties kunnen onderaan toegevoegd worden (3).

Je kan je portfolio raadplegen of downloaden met de "Voorvertoning" en "Downloaden als PDF" knoppen rechts op de pagina. Binnenkort wordt het ook mogelijk om je portfolio extern te delen, zodat je deze bijvoorbeeld op je website kan integreren of via email kan delen.