Alle collectiesAlgemeen
Hoe wijzig ik het email adres van mijn QIT account?

e-mail aanpassen, QIT account email wijzigen

Jordi Vandenhouwe avatar
Geschreven door Jordi Vandenhouwe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is belangrijk dat je QIT account aan een werkend email adres waar jij toegang tot hebt is gelinkt. Om je email adres aan te passen, volg je volgende stappen:

1. Ga naar het profiel van je QIT online account:

2. Scroll naar het "E-mail" veld en pas dit aan naar je nieuwe email adres

3. Klik vervolgens op "Bewaar"

4. Je wordt teruggestuurd naar de dossierpagina met onderstaande melding. Je moet je nieuwe emailadres nog verifiëren via een link die wordt opgestuurd.

5. Ga naar je email account en open de bevestigingsemail. Klik op "Bevestigen" om je email adres te wijzigen.

6. Zie je dit scherm, dan is je email adres correct gewijzigd. Je kan nu inloggen met je nieuwe email.