Alle samlingerLejedata
Udnyt danmarks største database af konkret lejestatistik med din adgang til Resights
Udnyt danmarks største database af konkret lejestatistik med din adgang til Resights

Se hvordan Resights omfattende database for lejestatistik kan bruges til din fordel

Opdateret over en uge siden

Dansk lejedata samlet et sted 🧮

I dette webinar deler Markus et par gode råd om hvordan kan få glæde af Resights, når det fx kommer til at...

• Filtrere i Danmarks største database af konkret statistik på lejedata

• Forstå forskellen på de kilder til observationer vi bruger hos Resights

• Lære at læse de forskellige måder at visualisere lejedata på

• Forstå hvordan lejedata jævnligt kan bruges til optimering af porteføljen, due diligence på investeringscases og rådgivning internt eller eksternt