Alle samlingerUdforsk
Sådan bruger du Resights til landbrugsejendomme

Se hvordan Resights kan bruges, når du er engageret i landbrugsejendomme

Opdateret over en uge siden

Landbrugsejendomme med få klik 🚜

I dette webinar viser Lars hvordan du kan få glæde af Resights, når det fx kommer til at...

• Fremsøge historisk data på landbrugshandler. Hvad skal jord koste?

• Screene landbrugsejendomme. Hvem ejer fx de forskellige jordstykker i et område ifm. en sammenlægning? Men det kunne også være GLM-søer, markblokke og jordbundskort

• Sende personlige breve ud til landmænd om salg eller vurdering af deres ejendom