Alle samlingerKom godt i gang med Resights
4. Step: Download og eksporter et kortudsnit i kortmodulet

Forstå hvordan man med få trin kan downloade kortudsnit fra Resights

Opdateret i denne uge

Se med, når Christian hurtigt gennemgår, hvordan du kan udvælge og downloade udsnit af kortet.

Det kan være brugbart, hvis du f.eks. skal bruge kortudsnit med udvalgte kortlag og målestoksforhold til præsentationsmateriale.

Hvis du vil have et personligt logo på kortudsnit og downloadede rapporter, så kan vi på nedenstående tlf. eller via chatten.

Eksportér din tegning i CAD-format

Ønsker du at eksportere din tegning i et format således, at du kan arbejde videre med det i et andet system og fortage yderligere analyser, så skal du anvende download knappen nederst i venstre hjørne:

Du kan eksportere dit kortudsnit i følgende formater:

• DWG

• DXF

• GML

• KML

• GeoJSON

• ESRI Shapefile

• Mapinfo file

• Excel (XLSX)

💡 Det er ligeledes muligt at ændre dimensioner mellem 2D og 3D

Mangler du stadig hjælp, eller har du feedback til appen?

Giv os et kald på +45 93 80 68 44 eller skriv i chatten 👋